Renovering af hus og lejlighed

AJ Tømrerforretning løser alle opgaver, der kræver en dygtig tømrer, ved renovering af hus eller renovering af lejlighed.

content-lejlighed

Renovering af hus eller renovering af lejlighed – det er os!

Måske har du overtaget en ejendom eller en lejlighed, der skal istandsættes i større eller mindre omfang. Når man flytter ind i en bolig er det ikke altid, den ser ud, som man gerne selv vil bo. Det kan være, at de brune fliser på badeværelset eller de orange storblomstrede kakler i køkkenet ikke lige er den stil, du selv ønsker. Måske kan renovering af hus eller renovering af lejlighed give dig netop den rumfordeling, der passer til dig og til jeres familie. AJ Tømrerforretning kan med renovering af hus eller renovering af lejlighed lægge rum sammen, så du får færre men større rum, ombygge kælder eller loft, så det kan indrettes til beboelse eller lave den tilbygning, der giver dig de kvadratmeter, I mangler.

Hos AJ Tømrerforretning har vi mange års erfaring med al renovering af hus og renovering af lejlighed, og det uanset om det drejer sig om lille renovering af et enkelt rum, fx køkken, bad eller loft, til den store renovering af hus eller renovering af lejlighed, der omfatter flere eller alle rum.

Renovering af hus fra kælder til kvist – og renovering af lejlighed

Som tømrer har AJ Tømrerforretning mange års erfaring med netop renovering af hus og renovering af lejlighed, og vi går til hver eneste opgave med fokus på kvalitet i alle detaljer. For os er ingen tømreropgave for lille, og ingen er for stor, og vi påtager os alle former for tømreropgaver inden for renovering af hus eller renovering af lejlighed.

Typisk kan renovering af hus eller renovering af lejlighed omfatte enkelte eller alle tømreropgaver inden for:

  • Tagrenovering
  • Tilbygning
  • Køkkenrenovering
  • Vinduer/døre
  • Carport
  • Badeværelser
  • Gulve

Med mange års erfaring kan vi garantere, at din renovering af hus og renovering af lejlighed er i trygge hænder, når AJ Tømrerforretning står for opgaven.

Vi laver renovering med fokus på kvalitet og kundetilfredshed

Når du indgår en aftale om renovering af hus eller renovering af lejlighed med AJ Tømrerforretning, kan du regne med, at vi overholder alle aftaler om tidsplaner og pris, og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det. Undervejs holder vi dig orienteret, så du hele tiden føler dig tryg ved projektet – for os er kundetilfredshed det, vi lever af. Og vi vil jo gerne kunne komme igen næste gang, du skal have lavet renovering af hus, renovering af lejlighed eller en anden større eller mindre opgave, der kræver en professionel tømrer.

Hør mere om hvad vi kan inden for renovering

Vi kører hver dag ud og laver renovering af hus og renovering af lejlighed i Hørve, Odsherred og Holbæk, og vi kommer gerne forbi for at drøfte hvilke behov, du har for renovering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 60 13 78 72, så kan din renovering af hus blive en realitet.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byg Garanti

Start med en snak

Hvis du skulle have brug for rådgivning eller vejledning vedrørende en kommende opgave, der kræver et byggefirma eller entreprenør, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores store erfaring og ekspertise.