Tagrenovering

Skal du bruge en dygtig tømrer til tagrenovering? AJ Tømrerforretning kan løse opgaven helt perfekt.

content-tag 

Har taget set bedre dage – så er det tid til en tagrenovering

Gennem de seneste år har det danske vejr har budt på en del storme, og ikke mindst Danmarks mange tage har fået større eller mindre skader. Hvad enten det drejer sig om en stormskade, eller dit tag bare trænger til tagrenovering efter mange års slid og det danske vejrlig generelt, kan en tagrenovering være nødvendig også for at forlænge både tagets og ejendommens levetid. Taget er jo en væsentlig del af ejendommens klimaskærm.
Hos AJ Tømrerforretning laver vi alt inden for tagrenovering, ligesom vi også har ekspertisen, hvis du ønsker et helt nyt tag. Vi udfører tagrenovering på alle former for byggeri, såvel villaer, parcelhuse, erhvervsbygninger og ejendomskomplekser. Vi kan lægge alt fra enten en enkelt tagsten, lukke en utæthed eller understøtte dit tag til at lægge et flot nyt tag fra bunden. Ingen opgave med tagrenovering er for lille, og ingen er for stor.

Vi laver tagrenovering til en fair pris og til tiden

Som erfarne tømrere kan vi rådgive dig om, hvile muligheder, der er bedst for dit tag, og hvad omkostningerne vil være. Vi har altid fokus på at levere det bedste kvalitetsarbejde til en fair og konkurrencedygtig pris.
Inden vi går i gang med din tagrenovering laver vi en tidsplan, så du ved, hvornår du kan forvente, at dit tag er færdigt. At det er generende at have håndværkere, er vi helt klar over, så vi gør hvad vi kan for at genere mindst muligt under tagrenovering, og vi rydder naturligvis op efter os selv. Vi er godt klar over, at for en periode med tagrenovering er dit hjem vores arbejdsplads. Så det passer vi godt på.

Forøg din ejendoms værdi med en tagrenovering

Når du får lavet en professionel og solid tagrenovering af AJ Tømrerforretning, kan du faktisk nedsætte din varmeregning betydeligt, fordi varmen bliver inde under taget, hvor du har betalt for at den skal være. Samtidig kan du med det genindførte håndværkerfradrag få fradrag for arbejdslønnen til fx efterisolering i forbindelse med en tagrenovering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1947018&vId=0&lang=DA

Med andre ord er tagrenovering en udgift, der tjener sig hjem:

• dit hus stiger i værdi – og bliver flottere at se på
• du sparer penge på varmeudgifterne
• du minimerer kuldestråling og kuldenedfald
• din ejendom får et bedre indeklima – mindre risiko for kondens og dermed skimmelsvamp
• du mindsker CO2-udslippet fra din bolig

Således er en tagrenovering både en økonomisk, sundhedsmæssig og miljømæssig fordel.

Kontakt os og få et tilbud på tagrenovering

AJ Tømrerforretning laver tagrenovering i Hørve, Odsherred og Holbæk, og vil gerne komme forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på en kvalitetsmæssig stærk tagrenovering. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 60 13 78 72 – måske er vi lige midt i en tagrenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byg Garanti

Start med en snak

Hvis du skulle have brug for rådgivning eller vejledning vedrørende en kommende opgave, der kræver et byggefirma eller entreprenør, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores store erfaring og ekspertise.