Tilbygning

AJ Tømrerforretning kan lave lige den tilbygning, du mangler

content-tilbygninger

 

Med en tilbygning kan vi skabe ekstra plads

Som årene går, ændrer familier sig, de bliver større eller mindre, og der kan opstå behov for flere værelser eller måske et kontor, hvis man arbejder hjemmefra. Lad AJ Tømrerforretning lave en tilbygning, der kan skabe mere plads og dermed bedre vilkår for jeres hjemmeliv, familieliv og muligvis arbejdsliv.
Mange drømmer også om at få et træningsrum, et rum til strygetøj eller til fester, en gildesal eller en udestue? Med en tilbygning i form af en udestue kan I få forlænget jeres sommer, og måske endda bruge jeres tilbygning hele året.

Uanset hvad årsagen er, AJ Tømrerforretning med en tilbygning skabe præcis det rum, du mangler.
I stedet for at overveje en flytning, som jo er både dyr og besværlig, og samtidig ærgerlig, hvis man trives hvor man bor, kan du investere i en tilbygning, der giver dig ekstra kvadratmeter, og samtidig forøger værdien af din bolig.

Hvor stor skal din tilbygning være?

Hos AJ Tømrerforretning har vi både ekspertisen og erfaring med tilbygning, og vi bygger gerne alt fra udvidelsen af dine eksisterende rum til at bygge helt nye rum, ét eller flere, til din nuværende bolig.

En tilbygning kan typisk være:

• Vi udvider de rum, du har i dag – bygger større køkken, badeværelse, stue, værelser, – kun fantasien, planlovgivningen og økonomien sætter grænsen
• Vi opfører en reel tilbygning med et eller flere rum
• Vi laver en tilbygning i form af en udestue – så kan haven og terrassen nydes året rundt, og samtidig får du mere opholdsrum
• Vi kan opføre en carport til en eller flere biler, og evt. med tilhørende skur til alt det, du ikke lige har plads til, haveredskaber, vinter-/sommerdæk, cykler osv.

Vi står gerne for hele entreprisen med din tilbygning – kontakt os og hør nærmere

Hvis du vælger at lade AJ Tømrerforretning stå for hele entreprisen, har vi dygtige samarbejdspartnere, som vi stiller lige så høje kvalitetskrav til, som vi gør til os selv. Vi står gerne for både hele entreprisen og for fagentreprisen, når du skal have lavet en tilbygning, stor eller lille. Tag os gerne med på råd inden, så vi kan drøfte, hvad der passer bedst til lige præcis jeres opgave, ønsker og budget.

Vi står for tilbygning i Hørve, Odsherred og Holbæk, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine ønsker om en flot tilbygning – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 60 13 78 72.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Byg Garanti

Start med en snak

Hvis du skulle have brug for rådgivning eller vejledning vedrørende en kommende opgave, der kræver et byggefirma eller entreprenør, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores store erfaring og ekspertise.